Poziv zainteresiranoj javnosti - prezentacija projekata razvoja vodno-komunalne infrastrukture na uslužnom području Općine Orebić

Vodovod i odvodnja d.o.o. je nostitelj izrade studijsko-projektne dokumentacije razvoja vodno-komunalne infrastrukture na uslužnom području Općine Orebić, zajedno sa studijom izvodljivosti,dokumentima zaštite okoliša i aplikacijom za prijavu projekata za sufinanciranje istih iz EU fondova.

Budući da su poslovi izrade navedenih studija i projekata u poodmakloj fazi Ovim putem obavještavamo svu zainteresiranu javnost na području Općine Orebić da će se prezentacija predmetnih projekata održati dana 02.04.2021.godine.

Da bi se prezentacija održala što kvalitetnije pozivamo sve zainteresirane da svoja pitanja, prijedloge i komentare dostave na e-mail društva: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do zaključno 26.03.2021.godine.

Na predmetno će odgovarati Općina Orebić, Vodovod i odvodnja d.o.o. Hrvatske vode i projektant tvrtka Hidroprojekt-ing.

O načinu, satu i mjestu prezentacije studije i projekata Aglomeracije Općine Orebić javnost će biti naknadno obavještena.

Orebić, 18.03.2021.godine.

Vodovod i odvodnja d.o.o.

Ispis